Week van lezen en schrijven

Sociaal
Geluk
17 september 2023

Maandag 11 september was voor ons de dag dat we actief mee deden met de week van Lezen en Schrijven.

Vorigjaar hadden we een ruim aantal bezoekers. Helaas dit jaar was de opkomst matig. Waarschijnlijk door de enorme hitte van 30 graden celcius. Of doordat we tijdelijk op een andere locatie aangewezen zijn. Ondanks de matige opkomst hebben we er een feestje van gemaakt.

We hadden 3 spelletjes:

Een dobbelspel om de cijfers te herkennen en onze rekenvaardigheid te testen. We hadden twee soorten dobbelstenen. zonder stipjes maar wel met cijfers van o t/m 5. Makkelijk om te rekenen. De moeilijke dobbelstenen ook met cijfers hadden 12 vlakken. 1 t/m 12.. dat is een uitdaging. (zie foto's)

Tweede spel was een proef spel. geblindoekt kregen we 5 verschillende eetproducten om te proeven. De moeilijkheid was het proeven zelf en zonder fouten op te schrijven. Dit was heel leuk om te doen en meestal ook lekker.

Het derde spel (een digitaal spel) was qua tijd niet meer haalbaar.. heel jammer. Maar we gaan dat zeker een keer spelen op een ander moment.

We hadden cadeautjes voor de deelnemers en de zaal feestelijk versiert. We hebben er gewoon weer een feestje gemaakt en het was super gezellig.

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Operettelaan 629
Utrecht

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Talin Hagopian
-4