Etalage van Buurtcentrum Terwijde - Rolstoelvriendelijk

We gaan verbouwen.
Heel fijn om na de zomer vakantie te kunnen starten met een nieuw buurtcentrum. We zijn er aan toe om meer buurtbewoners, groepen en clubjes uit te nodigen om gebruik te komen maken van de ruimte die we te bieden hebben.
Verhuisadviseur
Ik had er nog nooit van gehoord, maar er bestaat een verhuisadviseur. Iemand die je helpt met zoeken naar een geschikte woning. Iemand die op de hoogte is van de mogelijkheden en op de hoogte is van alle regelgevingen .Dit kan heel fijn werken voor senioren, of personen die na een ziekenhuis opnamen een aangepaste woning zoeken. Of gewoon simpel, als je kleiner wil gaan wonen.klik op de link voor meer informatie.
Bijeenkomst Financiën van U-centraal
Niet weten hoe je er financieel voor staat is een onzeker gevoel. U-centraal geeft uitleg over alle mogelijkheden.Op Dinsdag 24 januari organiseerd U-centraal een bijeenkomst in Buurtcentrum Terwijde. Het onderwerp gaat over Financiën. Bij verandering in uw leven is het mogelijk dat er ook financieel veranderingen plaats vinden. Wat betekend dat dan voor u? Waar moet je opletten?U-centraal geeft u informatie, uitleg, tips in een bijeenkomst op
SOEP uit iedere HOEK
Een heerlijke kom verse soep uit Turkije, Iran of Rusland. voor €1,= kunt u genieten van deze verse soep smaken, Buurtcentrum Terwijde bij u om de hoek.
Wethouder Eelco Eerenberg in Terwijde
Wethouder Eelco Eerenberg komt naar Terwijde om te praten over onze wijk.Woensdag 12 oktober 2022 vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur. Buurtcentrum Terwijde Operettelaan 629 Utrecht. Aanmelden via Talin Hagopian: thagopian@dock.nlWe willen graag van u weten hoe u de buurt ervaart. Hoe is het om in Terwijde te wonen? Wat vindt u fijn? Wat kan beter? We gaan graag met u in gesprek tijdens een bewonersavond. Wijkwethouder Eelco Eerenberg opent deze
Wijkagent op bezoek
Ontmoet de wijkagent
Samen ontbijten
Samen eten .. Samen delen.
Zeg JA .. tegen zegeltjes
Zeg ja tegen alle zegeltjes, en lever ze in bij Buurtcentrum Terwijde.
Workshop Kerststukjes maken.
Jaarlijkse Workshop Kerststukjes maken.