Etalage van Buurtcentrum Terwijde - Jongeren

Even aandacht voor De Hoge Weide
Genieten van een heerlijke maaltijd , op een bijzondere locatie. Het is zeker de moeite waard om eens bij ons naar binnen te lopen. Wij wensen u alvast smakelijk eten...
We gaan verbouwen.
Heel fijn om na de zomer vakantie te kunnen starten met een nieuw buurtcentrum. We zijn er aan toe om meer buurtbewoners, groepen en clubjes uit te nodigen om gebruik te komen maken van de ruimte die we te bieden hebben.
Gratis Knippen
Gratis haren knippen voor mensen met een laag inkomen.Dankzij een aantal geweldige vrijwillige kappers is het mogelijk dat we in Buurtcentrum Terwijde "Gratis Knippen" kunnen organiseren.Deze tijden zijn heel duur en ook de kappers kosten zijn bijna niet meer te betalen. voor mensen met een laag inkomen. Daarom heeft Buurtcentrum Terwijde Gratis Knippen georganiseerd.Op maandag 12 en maandag 19 december vanaf 15:00 uur tot 18:00
SOEP uit iedere HOEK
Een heerlijke kom verse soep uit Turkije, Iran of Rusland. voor €1,= kunt u genieten van deze verse soep smaken, Buurtcentrum Terwijde bij u om de hoek.
Praat met ons mee over: Je Veilig Voelen
Tijdens een dialoog vertelt iedereen zijn visie over dit onderwerp. Het kan angsten weg nemen of oplossingen bieden. Mensen ontmoeten elkaar bij een dialoog, vriendschap kan spontaan ontstaan.
FITdag 2022 ... Dit mag je niet missen.
FITdag 2022 mag je niet missen, neem je vrienden en familie mee.
Zeg JA .. tegen zegeltjes
Zeg ja tegen alle zegeltjes, en lever ze in bij Buurtcentrum Terwijde.
Mozaïek groep
Verfijnde of grove stijl, mozaïek is voor iedereen een creatieve hobby met een knipoog naar kunst.
Franse Taalles.... Cours de Français
Franse taalles .. Pour tout le monde.
Hot Summer Barbecue was een groot succes
Een heerlijke en gezellige BBQ waar we veel mensen hebben mogen ontmoeten.