Agenda van Buurtcentrum Terwijde

Vandaag 09:15
Arabische taalles voor kinderen.
Kinderen leren makkelijk een nieuwe taal, toch is het soms moeilijker dan je denkt, ook voor kinderen.De uitspraak, het lezen, de grammatica , het gaat niet altijd van zelf.Mustapha helpt kinderen met het leren van de Arabische taal.
Vandaag 12:00
Migranten uit Irak
Dit is een gesloten groep voor mensen met dezelfde religie en vaderland. Eén keer per maand komen ze bij elkaar om elkaar weer te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen over Irak. Samen eten Ver van je thuisland en toch even samen.
Morgen 25 september 09:00
Dames in Beweging
Samen in beweging zijn, geeft vriendschap en energie.
Morgen 25 september 09:00
Verbouwing voor Buurtcentrum Terwijde
U kunt de verbouwing volgen via: www.buurtcentrumterwijde.jouwweb.nl/verbouwing
Morgen 25 september 18:30
Arabischetaal les voor volwassenen
Arabische Taal les gegeven door Mustapha Bensalem.Deze tijd is speciaal voor volwassenen, op zondagochtend geeft Mustapha ook Arabische taalles aan kinderen.
Morgen 25 september 19:00
Engelse conversatie avond
De Amerikaanse Cornelia Cody is lerares engels en spaans op de taalschool in Amsterdam en Den Haag. Per 1 mei start ze vanaf 19:00 tot 20:30 uur, in Buurtcentrum Terwijde engelse conversatie avonden (lessen). Om uw engelse taal te kunnen blijven onderhouden.Dankzij Stichting Dock is deelname aan deze avonden gratis.Aanmelden is wenselijk bij Cornelia zelf: cornelia.cody@nyu.edu
Dinsdag 26 september 10:00
Koffietijd met een creatief tintje.
Tijdens het haken en borduren, kan ons gesprek wel uren duren.